Projekt a realizácia domu pre zákazníka z Nitry. Dom je v ultranízkoenergetickom štandarde v difúzne otvorenej konštrukcii, s podlahovým kúrením, veľkoryso riešenou technickou miestnosťou, na všetkých oknách sú exteriérové žalúzie. Pre hladké bezprahové prepojenie interiéru s exteriérom je pre východ z obývačky na terasu použitý HS portál. Terasa je celá vyložená drevom. Podľa aktuálnej potreby obyvateľov sa tento priestor môže pričleniť k obývačke, stať sa samostatným uzavretým priestorom, krytým pred slnkom, dažďom, vetrom, alebo otvoreným a prepojeným so záhradou. Umožňujú to posuvné panely na terase.
 
 
štúdia : :
ing.arch. Roman Kutiš
zhotoviteľ : :
ATRIUM s.r.o.
úžitková plocha : :
130m2
počet izieb : :
4
foto : :
Atrium, ing.arch. Roman Kutiš, Miro Pochyba
dátum odovzdania : :
marec 2017

 

 

 

 

 

© 2020 ATHE studio - All Rights Reserved