Dom pre zákazníka firmy Atrium. Mladá trojčlenná rodina sa usadila vo veľkej záhrade uprostred zelene s túžbou po ekologickom bývaní. Domáci pán mal predstavu o priestore, aj o konštrukcii domu zo slamy. Keď sme si sadli a vysvetlili sme si výhody konštrukcie Atrium Difutech, jej absolútnu zdravosť - rozumej zdravotnú a ekologickú nezávadnosť, nič už nebránilo v ceste k realizácii predstáv. Dom má veľkú obývačku s kuchyňou, spálňu, izbu pre syna, motorkára (6 rokov) a malú izbu - pracovňu. Samozrejme aj zázemie. Ekológia a úcta k prostrediu sa prejavili pri samotnej stavbe, kde sme dom citlivo usadili na pozemok pod veľký strom, ktorý bude poskytovať domácim tieň a príjemnú klímu aj v lete.

 
štúdia : :
ing.arch. Roman Kutiš
zhotoviteľ : :
ATRIUM s.r.o.
úžitková plocha : :
88m2
počet izieb : :
3,5
foto : :
ing.arch. Roman Kutiš
dátum odovzdania : :
2019

 

 

 

 

 

© 2020 ATHE studio - All Rights Reserved